Wij zijn 

Aleksandra Nowak


Twee ervaren en actueel opgeleide professionals in de geestelijke gezondheidszorg. Onze behandelsessies vinden plaats in een prettige ontspannen en persoonlijke omgeving in onze praktijk of in de uw vertrouwde huisartsenpraktijk. Wij werken indien nodig samen met andere ervaren professionals.


En

Roy Le Doux

Onze kernwaardes zijn een professioneel specialistisch medische ggz-aanbod, de allerhoogste privacywaarborging en hersteloplossingen vanuit kracht en samenwerking. 

Mocht je meer willen over onze bejegening, heb  je andere vragen, of wil je een afspraak maken dan verwijzen we je graag naar onze contactpagina.

AGB-codes

Created with Sketch.

Een Algemeen GegevensBeheer-code (kort: AGB-code) is een landelijke code waarmee de zorgaanbieder kan worden herkend. Met deze unieke code staan zorgaanbieders geregistreerd in een landelijke database. Dit systeem wordt beheerd door Vektis.

AGB-code: 91-50002 | SOCIAAL PSYCHIATRISCH ZORG (EN ADVIES)BUREAU BV
AGB-code: 9134 | RFAL Le Doux | Verpleegkundig specialist GGZ
AGB-code:  91-000083 | A.Nowak | Verpleegkundig specialist GGZ

BIG-registratienummer

Created with Sketch.

Dit register is gebaseerd op de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (wet BIG) en beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door zorgverleners. Alleen zorgverleners met de beschermde titel mogen deze beroepen uitoefenen. Wij zijn geregistreerd in artikel 14 van de BIG (het specialistenregister en artikel 36 (het zelfstandig bevoegden register)

BIG-code: A. Nowak : 89059623330
BIG-code: R.F.A.L. Le doux : 99045325230


KVK-registratienummer

Created with Sketch.

Een KVK -nummer laat zien dat een bedrijf officieel ingeschreven staat bij KVK(Kamer van Koophandel). En het dus formeel een bedrijf betreft.  

KVK-registratie: 20149349
Vestigingsnummer: 000012021555